Met de btw-teruggave bespaart u 21% op (een deel van) het aankoopbedrag. Als u heeft gekozen heeft voor onze btw-teruggave service, dan nemen wij de handelingen, aangiften en correspondentie op ons. 


Let op, de naam op uw zonnepanelenfactuur moet hetzelfde zijn als de naam op de energierekening van uw energieleverancier, anders kunt u geen btw terugvragen. Heeft u de factuur nog niet betaald? Dan kunnen wij de naam op uw factuur nog aanpassen.


Bent u ondernemer of heeft u al eerder btw teruggevraagd voor zonnepanelen? Dan zijn er extra zaken om rekening mee te houden bij de btw-teruggave. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.Starten van service na de installatie


Na de installatie ontvangt u een e-mail met het onderwerp ‘Yes, weer een stralend dak erbij!’. In deze e-mail vindt u onder het kopje ‘Btw-teruggave service’ een link die u dient aan te klikken. U komt op een website waarop u gevraagd wordt uw gegevens in te vullen en enkele vragen te beantwoorden.Btw-gegevens al doorgegeven na de installatie


Heeft u uw gegevens al doorgegeven via de link in de e-mail? De btw wordt doorgaans binnen 4 tot 6 maanden na aanmelding bij de Belastingdienst rechtstreeks door de Belastingdienst op uw rekeningnummer teruggestort. De reden dat dit de ene keer sneller gaat dan de andere keer komt omdat de btw-aangifte pas in de maand na afloop van het kwartaal ( = april, juli, oktober en januari) ingediend kan worden. In enkele gevallen kan het nog iets langer duren omdat de Belastingdienst soms wat extra tijd nodig heeft om de aangifte te beoordelen, bijvoorbeeld als ze vragen hebben over de factuur (die wij dan natuurlijk voor u beantwoorden).