Omnik is failliet en het Omnik portaal is niet meer beschikbaar. Op 26 mei 2021 hebben we u een e-mail gestuurd met meer informatie over het Omnik monitoringsportal.

Het nieuwe monitoringsportaal
Er is een nieuw portaal dat de Omnik productiegegevens verwerkt. Dit is het Solarman portaal. Ga hiervoor naar home.solarmanpv.com en log in met uw eigen gegevens.

Heeft u Sunsure bij ons afgenomen? Dan kunt u zolang uw productgarantie geldt (tot 10 jaar na installatiedatum) kosteloos gebruik blijven maken van het Solarman portaal én van MySungevity.

Lukt het niet om in te loggen bij Solarman? Klik dan op ‘Forgot Password?’. Vul vervolgens uw e-mailadres in en klik op 'Send'. U ontvangt dan een e-mail met de verificatiecode. Kopieer de code en ga terug naar de Solarman webpagina. Vul de code in samen met uw e-mailadres en vul tweemaal uw nieuwe wachtwoord in.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Maak dan hier een ticket aan.

App

Solarman heeft ook een app voor mobiele telefoons en tablets. Deze is te downloaden via de Apple Store of Google Play.

Productiegegevens
De omvormer houdt precies bij hoeveel stroom u opwekt. Wist u dat de productiegegevens van uw zonnesysteem ook terug te vinden zijn op de display van de Omnik omvormer?