Informatie wanneer u gaat verhuizen

Gaat u verhuizen of bent u verhuisd? Draag uw zonnesysteem dan over aan de nieuwe bewoner.

 

Maak, met toestemming van de nieuwe bewoner, een ticket aan met de volgende gegevens:

  • postcode en huisnummer

  • datum sleuteloverdracht

  • volledige naam nieuwe bewoner

  • mobiel telefoonnummer nieuwe bewoner

  • emailadres nieuwe bewoner


Overhandig bij verkoop uw factuur (garantiebewijs) aan de nieuwe bewoner. Uw monitoringsportal zullen wij na de sleuteloverdracht beëindigen. 


Is uw meterkast nog aangepast na het plaatsen van uw PV-systeem? Dan zien wij graag 1 foto van de meterkast tegemoet en 1 close-up-foto van de schakelaar van de PV-groep in de meterkast. m.v.v. het adres van de woning naar: service@sungevity.nl of maak een ticket aan. Laat ons ook s.v.p. weten of u na het installeren van de zonnepanelen een slimme meter heeft laten installeren.


Informatie voor nieuwe klanten

Heeft u een huis gekocht met een Sungevity zonnesysteem? 


Geef dan de volgende gegevens via een ticket aan ons door, of schrijft u die naar: service@sungevity.nl

  • postcode en huisnummer

  • datum sleuteloverdracht

  • uw volledige naam 

  • uw mobiel telefoonnummer

  • uw emailadres


Wij zullen na de sleuteloverdracht uw monitoringsportal aanmaken. De inloggegevens inclusief handleiding ontvangt u binnen 10 werkdagen na melding. 
Wij sturen dan ook meer details aangaande uw systeem en garantie en antwoorden op de vragen die u stelde.

Informeer uw energieleverancier en opstalverzekering dat u zonnepanelen heeft gekocht. 


Belangrijk: Wij willen u vragen tijdens verbouwingen de omvormer uit te zetten. Aan de onderkant van de omvormer zit een DC schakelaar, zet deze a.u.b. naar OFF of 0. Ook de groep van de zonnepanelen in de groepenkast mag naar beneden worden gezet. Als het goed is staat er een sticker van ''Sungevity'' bij uw zonnepanelen-groep, of er is PV of ZP bij geschreven. Dit is belangrijk voor een elektricien om te weten. Indien u de meterkast laat aanpassen, laat u ons dat weten s.v.p.. 

Wij raden aan om een slimme meter te plaatsen indien die er nog niet was, daardoor krijgt u beter inzicht en controle over hoeveel stroom u inkoopt en teruglevert. 


LET OP! 

Heeft u een schakelkast naast de omvormer (PV-verdeler) waar de omvormer en wasmachine op aangesloten zijn? Op deze groep kan men alleen: 1 wasmachine OF 1 droger aansluiten. GEEN andere apparaten of stekkerdoos! Mocht dit wel het geval zijn, pas dit dan aan.