Indien u een zonnesysteem heeft met een Solis omvormer, dan heeft u de mogelijkheid om (naast het MySungevity portaal) ook via https://m.ginlong.com/login.html inzicht te krijgen in de opbrengst van uw zonnesysteem. Om wat duidelijkheid te verschaffen volgt hier een korte uitleg van enkele termen:


Power Now: Het vermogen dat de zonnepanelen op dit moment opwekken.
Today’s Energy: Hoeveel energie de zonnepanelen tot nu toe vandaag hebben opgewekt.
Monthly Energy: Hoeveel energie de zonnepanelen deze maand hebben opgewekt.
Total Energy: De totale energie die de zonnepanelen hebben opgewekt sinds ze bij u op het dak liggen. 


Statistieken
Power: Deze tab laat de grafiek zien van wat uw zonnepanelen opbrengen. Onder de grafiek kunt u kiezen van welke dag of week u dit wilt zien.
Energy: Deze tab laat in staafdiagram zien wat u heeft opgebracht. Als u met uw muis op een staaf gaat staan, ziet u de datum met opbrengst.
Income: Het geld wat u tot nu toe ongeveer heeft bespaard aan energiekosten dankzij uw zonnepanelen.


No record: Indien uw monitoringsportal 'NO RECORD' aangeeft dient u de omvormer te resetten om de verbinding met de omvormer te herstellen. U kunt hier lezen hoe u dit zelf kunt doen.


Indien er geen data zichtbaar is in de monitoringsportal hoeft dit niet te betekenen dat de zonnepanelen niet werken. In veel gevallen is de omvormer contact verloren met uw thuisnetwerk. Ziet u uw energieopbrengst in het MySungevity portaal? Dan is uw omvormer inderdaad offline. Zodra de omvormer weer online is, wordt de ‘Total energy’ in de online monitoringsportal geupdate.


Komt ook na een reset de omvormer nog niet online? Zie dan deze pagina voor meer informatie over het herstellen van de wifi-verbinding.