Gebruik portal

Het nieuwe webadres van het monitoringsportal is: https://home.solarmanpv.com/login. Je kunt je huidige inloggegevens gebruiken.

Op 26 mei hebben we je een e-mail gestuurd met meer informatie over het Omnik monitoringsportal. Heb je die e-mail niet ontvangen of heb je nog vragen? Maak dan hier een ticket aan.

Jouw omvormer houdt precies bij hoeveel stroom jij opwekt. Wist je dat je de productiegegevens van je systeem ook kunt terugvinden op de display van je omvormer, als je beschikt over een omvormer met display?