In de bijlage de SolaX handleiding voor het verbinden van de omvormer met het WiFi-netwerk.

Sungevity biedt support voor het eenmalig verbinden van de omvormer met een WiFi signaal. Als er op de dag van installatie niemand thuis is die de WiFicode kent, dan dient u zelf de verbinding tot stand te brengen.

Als er een storing is dan kunnen wij helaas niet in de Solax portal kijken. Solax kan wel in het portaal van de klanten kijken met behulp van het serienummer van de wifi dongel.