Omnik-app niet meer beschikbaar voor Apple gebruikers

Sinds kort is de monitoringsapp van je Omnik-omvormer niet meer bruikbaar op Apple-apparaten (iPhone of iPad).

Met de volgende opties alsnog de productie van je zonnesysteem monitoren:

• Je kunt nog steeds de webapplicatie gebruiken. Daarmee kun je via de browser van je pc, laptop,smartphone of tablet het portaal bekijken. Je kunt deze eventueel toevoegen als aan het beginscherm van je iPhone of iPad. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Hoe voeg ik de de webapplicatie toe aan het beginscherm van mijn iPhone of iPad?

Stap 1

Open Safari en ga naar de volgende link: https://www.omnikportal.com/LoginPage.aspx

Stap 2

Druk op deze knop onderaan je scherm:

Stap 3

Kies de optie "Zet op beginscherm".

Stap 4

Druk vervolgens op "Voeg toe"

Stap 5

Het portaal staat nu op het beginscherm van je telefoon. Door op het icoon te drukken, ga je m