De website waar je jouw Omnik portal kunt benaderen is veranderd. www.omnikportal.com is niet meer bereikbaar.

De site is verhuisd naar https://home.solarmanpv.com/login. Je kunt hierop inloggen met dezelfde accountgegevens die je gebruikte voor de oude website.

Wist je dat je de productiegegevens van je systeem ook kunt terugvinden op de display van je omvormer, als je beschikt over een omvormer met display?

Normaal gesproken kun je de gegevens ook via de app van Omnik zien. Op dit moment werkt deze app niet correct. Onze collega's van Omnik zijn druk bezig om de database met gegevens naar een nieuwe server te verplaatsen. Zodra de app weer online is, passen wij dit bericht aan.

Mogelijk heeft u inmiddels een e-mailbericht ontvangen van de Firma Solarman. Deze firma beheert de monitoringsportals van Omnik. De informatie in dit e-mailbericht is betrouwbaar.